Uthyrning av Biolight – Helen Helgesson träning och hästmassage

Home/ Uthyrning av Biolight – Helen Helgesson träning och hästmassage

Uthyrning av Biolight – Helen Helgesson träning och hästmassage

Uthyrning av Biolight

Under oktober 2012 investerade jag i ytterligare en Biolight. Denna Biolight finns tillgänglig för er att hyra så att ni på egen hand kan behandla era hästar och er själva.

Biolighten hyrs ut veckovis för 700 kr inkl. moms per vecka. Självklart kan ni boka upp er på flera veckor, bättre priser vid längre hyresperioder, se prislista.

En enda Biolightbehandling utförd av mig mig kostar 500 kr inkl. moms + reseersättning. Nu kan du alltså hyra en Biolight och behandla dig och din häst hur mycket du vill i 7 dagar! Här följer några exempel på tillfällen då Biolight kan göra gott för dig: tennisarmbåge, ömma muskler, muskelbristningar, vrickning/stukning, sår och inflammationer.

Innan jag köpte ytterligare en Biolight så önskade jag ofta att kunden hade tillgång till en Biolight som han/hon kunde behandla sin häst med mellan mina besök. Jag själv har inte tid att åka ut och behandla hästar flera gånger i veckan och det skulle bli alldeles för kostsamt för kunden att betala mig för både jobb och resa.

Biolight är en väldigt enkel metod att använda och det inte finns några biverkningar. Bruksanvisning medföljer och självklart supportar jag dig om vilka program som passar bäst att använda på just din häst. De frågor som inte jag kan svara på tar jag reda på genom Biolights fd produktspecialist Sofia Uddefors. Om du känner dig osäker och vill ha en genomgång på plats med din häst kan jag komma ut och visa dig, för detta tar jag 300 kr inkl. moms + eventuell reseersättning. Om jag är ute och behandlar din häst och du bestämmer dig för att hyra Biolighten så håller jag gärna en genomgång direkt och tar då inget extra betalt för det. 

Obervera att det är 96 h karens på en biolight-behandling.

Här kommer några exempel på när det kan vara bra att hyra en Biolight:

  • Om hästen ömmar eller fått en sår-, sen-, ligament- eller muskelskada samt ledinflammationer eller ödem. Biolight kan halvera läknings-/rehabiliteringstiden. Vid större sårskador är det dock viktigt att ha en Veterinär inkopplad, såret måste dräneras ordentlig då det läker väldigt fort.
  • Under tävlingssäsongen kan det ge en ofta välbehövlig energiboost samt förebygger skador och minskar mjölksyra/träningsvärk.
  • Om hästen är håglös och matt i pälsen eller har bekymmer med magen (dålig avföring, för mycket/lite urin). Självklart ska en Veterinär tillkallas i första hand.
  • Efter en behandling av mig då vi konstaterat att hästen har vissa bekymmer med sin kropp, då vore det alldeles ypperligt att du Biolightar hästen själv under en period för snabbare läkningen/återhämtningen.
 

Då det inte är någon billig apparat så kommer jag att förbehålla mig rätten att välja vilka jag hyr ut den till. Hyrestagren kommer att få skriva på ett Hyresavtal.

Biolighten finns att hämta i Karlstad, om jag ändå skulle vara i dina krokar så kan jag hämta/lämna den annars gäller hämtning och lämning i Karlstad. För er kunder som bor långt bort kan jag även skicka den på posten, då står ni själva för fraktkostnaden. Frakt (postpaket) inom Sverige (4,6 kg) kostar ca 185 kr enkel väg.

För mer information om Biolight som metod både för Human och Animal, klicka här!

Hör av er om ni har några funderingar!
By | 2017-09-14T16:05:54+00:00 June 2nd, 2017|Uncategorized|Comments Off on Uthyrning av Biolight – Helen Helgesson träning och hästmassage

About the Author: